Babysits programėlė

Babysits programėlė

Babysits
4 min. skaitymo

Kartu su Babysits platforma taip pat galite naudotis mūsų programėle. Jeigu jums labiau priimtina užsisakyti vaikų priežiūros paslaugas ar atsakyti į žinutes mobiliuoju telefonu, Babysits programėlė labai pravers!

Šiais laikais beveik niekas nebeturi laiko atsisėsti prie stalo, įsijungti kompiuterį ir patikrinti ar gauta kokių naujų pranešimų. Beveik kiekvienas su savimi nešiojasi mobilųjį telefoną, juk taip daug lengviau pasitikrinti žinutes. Taip galite rasti auklę ar vaikų priežiūros darbą kol keliaujate traukiniu, esate savo vaiko futbolo treniruotėje ar tiesiog ilsitės ant sofos. Naudodamiesi Babysits programėle, galite rasti tinkamą auklę ar auklės darbą bet kuriuo laiku, bet kurioje vietoje.

Babysits programėlė

Patikrinkite, kas gyvena jūsų vietovėje

Dar prieš užsiregistruojant, jau galite matyti, kurie vartotojai gyvena jūsų vietovėje, tad iš karto žinote, kad yra kandidatų, kurie atitinka jūsų poreikius. Naudodami Babysits programėlę, netgi galite žemėlapyje patikrinti, kas gyvena visai šalia jūsų.

Filtruokite pagal poreikius

Naudodami programėlės filtrus, galite atitinkamai atsirinkti pagal savo poreikius. Reikalinga auklė, kuri turi atsiliepimų ir rekomendacijų, kuri yra atitinkamo amžiaus ir turi mažiausiai dvejus metus patirties? Ieškote šeimos, kurioje vaikams būtų reikalinga pagalba su namų darbais? Naudodami filtrus, galite lengvai rasti jums tinkamą pasirinkimą!

Patikrinkite profilius

Patikrinkite Babysits vartotojų profilius. Peržiūrėkite jų profilio vaizdo įrašus, profilio nuotraukas, skaitykite apie jų motyvaciją, rekomendacijas ir atsiliepimus, darbo laiką, bei patikrinkite, kokia informacija jų profilyje patvirtinta.

Išsirinkite mėgstamiausius

Jeigu radote šeimą ar auklę, kurie jums patinka, galite įdėti profilį į mėgstamiausius, taip kitą kartą naudojantis programėle negaišite laiko ieškant šio vartotojo. Taip bus daug lengviau apsispręsti, nereikės įsiminti visų profilių, kurie jums patiko!

Užsiregistruokite

Babysits programėlėje galite užsiregistruoti naudojant vartotojo vardą ir slaptažodį arba prisijungiant su savo Google, Apple ar Facebook paskyra. Paprasta užsiregistruoti kiekvienam.

Susikurkite profilį ir patikslinkite savo poreikius

Jau radote pakankamai auklių ar tėvų savo vietovėje ir norite su jais susisiekti? Tada metas sukurti savo profilį. Naudodamiesi Babysits programėle galite nesunkiai užpildyti savo informaciją bei poreikius. Galbūt, pavyzdžiui, esate auklė, kuri gali padėti vaikams atlikti namų darbus, arba galite dirbti tik savaitgaliais? Patikslinkite tai savo profilyje, kad tėvai galėtų matyti visą šią informaciją. Kaip tėvai, galite lengvai patikslinti, kokia šeima esate ir kokios auklės ieškote. Būdami kaip galima konkretesni savo profilyje leisite kitiems vartotojams geriau jus pažinti, pamatyti ar jie atitinka jūsų reikalavimus ir rasti tinkamą pasirinkimą.

Matomumas

Pasirinkite savo profilio matomumą. Programėlėje galite pasirinkti ar norite, kad jūsų profilis būtų privatus, matomas visiems viešai, ar tik Babysits vartotojams.

Profilio vaizdo įrašas

Profilio vaizdo įrašas duoda pirmąjį tikrą žvilgsnį į asmenį už profilio, kas didina pasitikėjimą ir šiuo profiliu, ir šiuo asmeniu. Todėl galite lengvai įkelti profilio vaizdo įrašą naudodamiesi programėle. Parodykite save ir leiskite kitiems vartotojams jus geriau pažinti ir suprasti, ko tiksliai ieškote. Profilio vaizdo įrašas pasako daugiau nei 1000 nuotraukų ir yra labai rekomenduojamas.

Susisiekite

Laukite, kol kas nors atsiųs žinutę jums arba patys išsiųskite. Taip pat gausite pranešimus per programėlę, kad nepražiopsotumėte žinutės, gautos iš kito Babysits vartotojo.

Skaitykite patarimus ir gudrybes

Dabar jau galite skaityti mūsų bendruomenės straipsnius per programėlę. Šie straipsniai skirti vartotojams kurie mėgsta gauti papildomų patarimų ir gudrybių apie:

Gaukite tai, kas geriausia apie Babysits, naudodamiesi Babysits programėle!

Prisijunkite prie vaikų priežiūros bendruomenės!

Prisijunkite nemokamai