Kaip sukurti profilio vaizdo įrašą

Kaip sukurti profilio vaizdo įrašą

Babysits
4 min. skaitymo

Ar žinojote, kad Babysits platformoje be profilio nuotraukos taip pat galite įkelti profilio vaizdo įrašą? Ši funkcija padeda padidinti jūsų matomumą, taip duodant daug didesnį šansą rasti vaikų priežiūros darbų ar tinkamą auklę jūsų vaikui. Todėl būtinai šia funkcija pasinaudokite. O mes norime su jumis pasidalinti keletu naudingų patarimų kaip sukurti kuo geresnį vaizdo įrašą ir padidinti tikimybę būti pasirinktiems!

Labiau įprasta pridėti savo profilio nuotrauką, tačiau įkeldami vaizdo įrašą galite padaryti savo profilį daug vertingesnį. Paprastai auklės yra labiau linkusios įkelti vaizdo įrašą, tačiau tėvams tai taip pat gali būti labai naudinga priemonė. Apskritai, tai padeda kitiems jus geriau pažinti, leidžiant vartotojams pamatyti, kas esate ir kodėl jie turėtų jus pasirinkti.

Atminkite, kad šiuo metu vaizdo įrašą įkelti galite tik per programėlę, ne per svetainę.
Atsisiųsti mūsų programėlę galite žemiau:

Kaip sukurti kuo geresnį profilio vaizdo įrašą? Naudokitės mūsų patarimais, kad nedarytumėte dažnų klaidų ir padidintumėte savo šansus gauti auklės darbą ar rasti auklę:

Pasirinkite tinkamą foną

Visų pirmiausia, būtinai įrašykite savo vaizdo įrašą šviesioje aplinkoje. Taip pat, kaip su profilio nuotraukomis, venkite tamsių fonų, visada rinkitės gerą apšvietimą, kad aiškiau parodytumėte savo veidą. Bus dar geriau, jeigu naudosite kokį nors apšvietimą iš priekio, kas labai sumažins šešėlius. Taip pat svarbu pasirinkti tinkamą foną triukšmo atžvilgiu. Venkite aplinkos, kur daug muzikos, įjungtas televizorius ar fone žaidžia vaikai. Nėra nieko blogiau už vaizdo įrašą, kurį sunku girdėti, tiesa?

Dėvėkite tinkamus drabužius ir stenkitės atrodyti natūraliai

Tikrai gera idėja kuriant vaizdo įrašą yra tinkamai apsirengti, tad pagalvokite, ką, pavyzdžiui, dėvėtumėte darbo interviu metu. Svarbu atsižvelgti į tai, kad jei esate auklė ir nuolat bendrausite su šeimomis, turėtumėte atrodyti tinkamai. Venkite marškinėlių su įžeidžiančiais žodžiais ar piešiniais. Venkite veido ar balso filtrų. Vaizduoti klaidinančią savo asmenybės versiją tikrai nėra patrauklu.

Išnaudokite visą galimą laiką

Vaizdo įrašo trukmė yra 40 sekundžių, ir kai pagalvoji, tai tikrai nedaug. Mes labai rekomenduojame jum išnaudoti visą šį trumpą laiką pristatyti save ir pabrėžti pagrindines priežastis, kodėl jus turėtų pasirinkti kaip galimą kandidatą. Įrašant vaizdo įrašą svarbu, kad jūsų veidas būtų priekiniame plane, be jokių trukdžių už nugaros. Į vaizdo įrašą neįtraukite draugų, šeimos ar naminių gyvūnų, nes tai gali atrodyti neprofesionaliai. Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas - nepamirškite šypsotis, tai tikrai gali padėti, ypač jeigu esate auklė. Šeima labiau linkusi pasirinkti savimi pasitikintį bei draugišką žmogų.

Pasirinkite tinkamus žodžius

Ką pasakyti per tas 40 sekundžių? Be savo vardo ir amžiaus, turite pasakyti dar ką nors, kas atkreiptų kitų dėmesį. Galite, pavyzdžiui, atsakyti į šiuos klausimus ir naudoti atsakymus vaizdo įraše:

Auklėms:
Kodėl jums patinka darbas su vaikais?
Kokios jūsų geriausios asmeninės savybės?
Kodėl pasirinkti jus?

Tėvams:
Kodėl ieškote auklės?
Kokias užduotis reikėtų atlikti vaikų priežiūros metu?
Kodėl pasirinkti jus?

Nepamirškite pasakyti „Ačiū” bei šypsotis! Geriausia nekartoti tų pačių žodžių, kurie yra jūsų profilio aprašyme, vietoj to pasinaudokite vaizdo įrašu kaip jūsų asmenybės išraiškos priemone.

Apskritai, būkite pozityvūs ir venkite tokių sakinių kaip „man skubiai reikia darbo”. Kol kalbate, atkreipkite dėmesį į jūsų balso garsumą; svarbu nešaukti, bet lygiai taip pat svarbu nekalbėti per tyliai, nes žmonės gali jūsų negirdėti. Galiausiai, stenkitės nekalbėti per greitai, ar per lėtai.


Visada galite pasipraktikuoti prieš įkeldami galutinę vaizdo įrašo versiją. Tai pat galite peržiūrėti šį pagalbinį vaizdo įrašą:

Nebelaukite! Užsiregistruokite dabar ir raskite tinkamą auklę ar vaikų priežiūros darbą jūsų puikaus profilio vaizdo įrašo dėka!

Prisijunkite prie vaikų priežiūros bendruomenės!

Prisijunkite nemokamai