Kaip rasti gerą auklę - 5 žingsniai

Kaip rasti gerą auklę - 5 žingsniai

Babysits
2 min. skaitymo

Jums sunku rasti tinkamą auklei savo šeimai? Naudodamiesi Babysits galite lengvai rasti auklę internete, taip išvengsite varginančio proceso, koks būna ieškant per agentūrą. Galite lengvai, pagal jūsų individualius poreikius, pasirinkti tinkančias aukles ir susisiekti su jomis per keletą minučių. Skaitykite mūsų 5 patarimus, kurie padės greitai rasti puikią auklę.

Kaip rasti gerą auklę žingsniai

Kokie jūsų poreikiai?

Ar ieškote nuolatinės auklės? O gal domina tik vienkartinis susitarimas? Apgalvokite, ko jums reikia ir aiškiai tai nurodykite savo profilio aprašyme. Tokiu būdu dalinatės tikslia informacija su auklėmis, kurios ieško darbo.

Kokie jūsų reikalavimai?

Savo profilyje nurodykite, kada jums reikalinga auklė, kokias užduotis ji turėtų atlikti ir kiek norėtumėte mokėti. Būkite kuo konkretesni – tai padės patraukti auklių, kurios atitinka jūsų reikalavimus, dėmesį.

Pasirengę ieškoti?

Kaip rasti auklę
via Giphy

Naudokitės paieškos puslapiu, kad rastumėte auklių savo vietovėje. Galite pasirinkti filtrus pagal darbo laiką, patirtį ir įgūdžius. Rekomenduojame atkreipti dėmesį į mūsų Superaukles: jos greičiau atsako į žinutes bei turi puikius įvertinimus, duotus kitų tėvų.

Kas jums svarbiausia?

Ieškant auklės, svarbiausia pasirinkti žmogų, kuris atitinka jūsų šeimos poreikius. Dažnai, tėvai tiesiog pasirenka auklę, kuri gali dirbti jų norimu laiku. Tačiau ne mažiau svarbu yra ar auklė turi turi puikius įvertinimus ir daugiametę patirtį. Taip pat peržiūrėkite auklių darbo patirtį ir turimas rekomendacijas, tai gali padėti lengviau apsispręsti, kurią auklę pasirinkti.

Dabar jau esate pasirengę užsisakyti!

Kaip rasti auklę
via Giphy

Kai jau susisiekėte su aukle pasikeisdami žinutėmis bei jaučiate, kad auklė jums tinka, susitarkite dėl susitikimo susipažinimui asmeniškai. Atminkite, kad vaikams auklė taip pat turi tikti ir patikti. Na, o viską apsvarsčius ir pasirinkus, jau laikas planuoti jūsų pirmąjį Babysits užsakymą ir pristatyti naująją auklę vaikams!


Artėja svarbus renginys ar susitikimas, tačiau vis dar neturite, kas galėtų prižiūrėti jūsų vaikus? Mes jums galime padėti! Užsiregistruokite Babysits ir raskite auklę šiandien!

Prisijunkite prie vaikų priežiūros bendruomenės!

Prisijunkite nemokamai