Kaip sukurti auklės profilį ar gyvenimo aprašymą (CV)

Kaip sukurti auklės profilį ar gyvenimo aprašymą (CV)

Babysits
3 min. skaitymo

Babysits platformoje galite sukurti auklės profilį, pateikiantį visą tėvams reikalingą informaciją. Ar žinote, kaip sukurti tikrai gerą Babysits profilį? Peržiūrėkite žemiau pateiktus infogramą bei patarimus, kad pagerintumėte savo Babysits profilį, o gal net jūsų gyvenimo aprašymą apskritai.

Auklės profilio / gyvenimo aprašymo pagrindai:

Tėvai dažnai pasirenka geriau ir išbaigčiau atrodantį auklės profilį ar gyvenimo aprašymą, tad pasistenkite išsiskirti iš minios! Kokios yra sėkmingo profilio auksinės taisyklės? Sekite šiuos žingsnius:

kaip rasti auklės darbo

Motyvacija ir patirtis

Tėvai dažnai skiria nemažai dėmesio motyvacijos daliai, nes būtent čia jie gali geriausiai pažinti aukles.
Jeigu ši dalis per ilga, tėvai gali perskaityti tik pirmas kelias eilutes. Kita vertus, jeigu motyvacijos dalis per trumpa, rizikuojate nepateikti pakankamai informacijos. Tad, pabandykite rasti tą aukso viduriuką, kuriame tinkamai paaiškintumėte, kas esate, ką darote ir ką siūlote.

Pabūkite mamos ar tėčio kailyje. Jų reikalavimai dažnai yra konkretūs, tokie kaip: „Aš ieškau auklės, kuri gali kiekvieną dieną nuvežti ir paimti mano sūnų iš mokyklos". Kas pirmiausia patraukia jūsų dėmesį?

  • Nuvežti ir paimti mano sūnų
  • Kiekvieną dieną

Jie ieško žmogaus, kuris turi vairuotojo pažymėjimą ir gali dirbti kiekvieną dieną. Taigi, jeigu yra tam tikrų konkrečių dalykų, kuriuos galite pasiūlyti šeimoms, gera idėja juos nurodyti iš karto.

Ką įtraukti rašant auklės motyvaciją

  • Pirmiausia prisistatykite, nurodydami savo vardą, bei kas esate. Kokio auklės darbo ieškote?

  • Nurodykite, ar jau turite darbo su vaikais ar vaikų priežiūros patirties. Tai jums būtų didelis privalumas, nes visada galite paklausti žmonių, su kuriais dirbote anksčiau, parašyti jums rekomendaciją.

  • Nurodykite, ką galite pasiūlyti: kitas kalbas, vairuotojo pažymėjimą, pirmosios pagalbos pažymėjimą, nuotolinę vaikų priežiūrą ir kt. Visada geriau iš anksto numatyti šeimos poreikius, siūlant konkrečius įgūdžius.

  • Darbo laikas. Lankstumas visada gerai, bet jeigu turite įsipareigojimų, kurių negalite išvengti, geriau tai iš anksto nurodyti. Tačiau, vietoj „Aš negaliu dirbti po pietų", geriau rašykite „Galiu kiekvieną rytą nuvežti jūsų vaikus į mokyklą''.

Ko vengti rašant auklės motyvaciją

  • Venkite tokių frazių, kaip „Skubiai ieškau darbo". Nors jūsų prašymas ir yra nuoširdus, tėvai jam nesuteiktų prioriteto. Geriau, pavyzdžiui, rašykite „Turiu daug laisvo laiko, kurį galiu praleisti su jūsų vaikais, galiu lengvai prisitaikyti prie jūsų poreikių.

  • Jei neturite jokios patirties su vaikais, nesakykite to tiesiai. Jeigu, pavyzdžiui, teko prižiūrėti jaunesnius brolius ar pusseseres, tai taip pat tinka. Priešingu atveju, tiesiog kalbėkite apie vaikų priežiūros svarbą.

  • Nemeluokite, nes melai niekur nenuves. Pavyzdžiui, jeigu neturite automobilio, parašykite, kad turite vairuotojo pažymėjimą arba, kad vaikščiojimas jums ne problema. Būkite kaip galima sąžiningais.

Žemiau esanti infograma gerai apibendrina, ką rašyti ir ko nerašyti auklės profilyje ar gyvenimo aprašyme.

kaip rašyti auklės profilio aprašymą

Susikūrus kokybišką profilį, rasti puikų auklės darbą Babysits yra lengva. Būtinai pasidalinkite savo vaikų priežiūros kvalifikacijomis jūsų aprašymo, rekomendacijų ir atsiliepimų pagalba, bei nepamirškite padidinti savo matomumą, naudodamiesi ženklelių sistema!

Prisijunkite prie vaikų priežiūros bendruomenės!

Prisijunkite nemokamai