Patarimai Babysits profilio nuotraukai

Patarimai Babysits profilio nuotraukai

Babysits
3 min. skaitymo

Nežinote, kokią nuotrauką geriausia naudoti jūsų profiliui? Tai labai svarbus žingsnis, nes puiki profilio nuotrauka gali padidinti jūsų galimybes susirasti auklės darbą. Dažnai tai jūsų pirmoji galimybė padaryti gerą pirmąjį įspūdį. Jei jau turite profesionaliai darytą nuotrauką, tai būtų geriausias pasirinkimas. Tačiau daugelis iš mūsų neturi galimybės profesionaliai fotosesijai ir tada tenka improvizuoti. Šiame straipsnyje turime keletą patarimų, padėsiančių jums pasidaryti kuo geresnę Babysits profilio nuotrauką.

Pasirinkite nuotrauką, kurioje atrodote savimi

Svarbu parodyti tėvams, kaip iš tikrųjų atrodote. Šiais laikais žmonės įprato keisti savo išvaizdą socialiniuose tinkluose. Tačiau filtrų naudojimas nėra gera mintis, nes tai tikrai nereprezentuoja auklės. Jums taip pat gali kilti pagunda naudoti penkerių metų senumo nuotrauką arba tokią, kur jūsų plaukai buvo kitokios spalvos.

Tėvams tai gali sudaryti neigiamą įspūdį jūsų pirmojo susitikimo metu ir sukelti abejonių dėl jūsų patikimumo. Todėl profiliui patartina naudoti naujausią savo nuotrauką. Ji turėtų tiksliai parodyti, kaip atrodote kasdien, o jeigu drastiškai pakeistumėte savo išvaizdą, būtinai atnaujinkite ir profilio nuotrauką.

Nuotraukoje turite būti tik jūs

Grupinės nuotraukos su draugais ir šeima gali būti labai gražios ir atspindėti jūsų linksmą asmenybę, tačiau tėvams gali būti neaišku, kuri iš pavaizduotų žmonių yra auklė. Siekiant išvengti painiavos, geriausia pasirinkti nuotrauką, kurioje esate tik jūs. Taip pat svarbu, kad nuotraukoje būtumėte pirmame plane, nes tai suteikia aiškesnį vaizdą.

Paprašykite draugo (-ės) jus nufotografuoti

Geriausia paprašyti draugų ar šeimos narių jus nufotografuoti. Asmenukė taip pat tinka, tačiau nerekomenduojama. Priekinė telefono kamera daro prastos kokybės nuotraukas, tad naudoti galinę kamerą visada geriau. Filtrų naudojimas taip pat gali sukurti neigiamą įspūdį, ypač jei jie slepia jūsų tikrąją išvaizdą. Kai kas nors kitas jus fotografuoja, nuotrauka dažnai išeina daug natūralesnė. Jūsų draugas (-ė) taip pat gali gali jums padėti pasidaryti kuo profesionalesnę nuotrauką, duodant patarimų dėl drabužių ar šypsenos natūralumo.

Venkite blaškančių fonų

Jūsų profilio nuotraukai geriausiai tinka neutralus fonas, nes jis atrodo profesionaliau ir sukuria aiškesnį vaizdą. Fotografuotis lauke, kur nors gamtoje, ar kokiame šauniame fone, yra puiki idėja, bet tik jeigu nepersistengsite. Taip pat nedėkite asmeninės informacijos į nuotrauką, tokios kaip jūsų adresas ar telefono numeris. Bei nenaudokite savo CV kaip profilio nuotraukos, nes tada ji bus pašalinta.

Tinkamai apsirenkite

Kodėl svarbu, ką vilkėsite? Kai kuriems tai gali pasirodyti neįprasta, tačiau jūsų aprangos kodas gali padėti tėvams iš karto pajusti jūsų nusiteikimą. Tad svarbu apsirengti taip, kaip būtumėte apsirengę pirmosios vaikų priežiūros metu. Nedėvėkite akinių nuo saulės ar ką kita, kas gali slėpti jūsų išvaizdą. Solidžios spalvos dažnai geriausiai atrodo prieš kamerą. Ryškūs tonai gali padėti jūsų nuotraukai išsiskirti. Nepatariama dėvėti juokingų kostiumų, nes tai gali blaškyti dėmesį ir sudaryti neigiamą įspūdį tėvams.

Štai pavyzdys, kaip jūsų profilio nuotrauka turėtų ir neturėtų atrodyti:

Kaip pasidaryti profilio nuotrauką

Ką puiki profilio nuotrauka reiškia jums

Jeigu norite gauti daugiau žinučių ar rekomendacijų, tikrai verta įdėti daugiau pastangų į savo profilio nuotrauką. Tai jūsų pirmasis įspūdis, kuris gali padėti atskleisti, kad esate mėgiamas bei patikimas žmogus. O tai yra labai svarbu, jeigu norite, kad tėvai su jumis susisiektų. Galvokite apie tai, kaip savo asmeninį prekės ženklą, ir bandykite išsiskirti tarp konkurentų. Mes pažadame, tai tikrai verta jūsų laiko ir pastangų. Jeigu ieškote daugiau patarimų profilio klausimais, peržiūrėkite šį straipsnį apie tai, kaip patobulinti savo profilį.


Nebelaukite! Užsiregistruokite dabar ir raskite puikią auklę ar vaikų priežiūros darbą jūsų naujos profilio nuotraukos dėka!

Prisijunkite prie vaikų priežiūros bendruomenės!

Prisijunkite nemokamai