Ką auklės turėtų atsinešti

Ką auklės turėtų atsinešti

Babysits
2 min. skaitymo

Prižiūrint vaikus, patartina su savimi pasiimti krepšį / kuprinę su visomis būtinomis priemonėmis, padėsiančiomis įveikti bet kokius kilusius nesklandumus. Juk žinote, kaip būna... tikėkitės netikėtumų! Taip pat gera mintis iš anksto pasiruošti kokių nors žaidimų vaikams, kad jie nenuobodžiautų.

Kaip susipakuoti vaikų priežiūrai? Žinoma, pirmiausia turėkite kokį nors krepšį ar kuprinę. Jeigu perkate naują būtent šiam tikslui, įsigykite kuo talpesnį daiktą, kad tilptų viskas, ko gali prireikti. Taip pat rinkitės universalų krepšį / kuprinę, kad galėtumėte naudoti ir kitiems tikslams: mokyklai, apsipirkimui ir pan.

#tetrischallenge auklės krepšys

#tetrischallenge

1. Atsineškite priemonių rankdarbiams

Dirbate aukle ir nežinote, kaip įdomiai užimti vaiką? Babysits turi puikių idėjų. Tiesiog paimkite popieriaus, žirklių, spalvotų žymeklių ir kokių nors nenaudojamų daiktų bei sukurkite ką nors pasisemdami įkvėpimo iš „pasidaryk pats“ idėjų.

2. Atsineškite žaidimų

Stalo žaidimai, tokie kaip „Snakes and Ladders“ ar „Guess Who“ puikiai tinka ir vaikams, ir suaugusiems, bei lavina protą. Tokie žaidimai daug geriau nei bet kokios pramogos, randamos elektroniniuose įrenginiuose, tokiuose kaip planšetės ar išmanieji telefonai. Jeigu vaikams sunkiau užmigti, taip pat galite atsinešti kokį nors minkštą žaisliuką nusiraminimui.

3. Jeigu turite namie, atsineškite vaistinėlę

Jeigu tėvai neturi pirmosios pagalbos rinkinio (vaistinėlės), būtinai atsineškite savo. Vaistinėlę laikykite savo krepšyje bei nepamirškite pleistrų, marlės, dezinfekatoriaus ir bet ko kito, ko galėtų prireikti nedidelių nelaimingų atsitikimų metu.

4. Pasiimkite mobilųjį telefoną

Apskritai jūsų mobilusis telefonas neturėtų trukdyti atliekant bet kokį darbą, ir ypač dirbant aukle. Bet žinoma, kritinių situacijų atveju svarbu, kad telefonas būtų šalia. Įsitikinkite, kad turite skubios pagalbos kontaktus bei būkite visada pasiruošę nenumatytiems įvykiams ar problemoms.

5. Atsineškite ingredientų skaniam valgiui

Galbūt gaminimas yra jūsų aistra? Vieną popietę pabūkite virtuvės šefu ir pamokinkite vaiką gaminti. Tačiau būtinai iš anksto pasiklauskite tėvų, ar leidžiama gaminti, ir ar vaikas nėra alergiškas kokiam nors maistui.

Be to, iš anksto pasiklauskite tėvų, kokie yra jų vaikų interesai: yra vaikų, kuriems patinka lėlės, kurie mėgsta skaityti knygas ar dievina muziką. Elkitės atitinkamai, pagal vaikų poreikius, ir būsite puiki auklė. Mūsų sudarytas sąrašas nėra privalomas; pavyzdžiui, jeigu prižiūrėsite mažylius, užteks atsinešti kokių nors minkštų žaisliukų.

Prisijunkite prie vaikų priežiūros bendruomenės!

Prisijunkite nemokamai