Naminių veganiškų ledų receptas vaikams

Naminių veganiškų ledų receptas vaikams

Babysits
2 min. skaitymo

Ieškote gaivaus užkandžio vaikams? Šis naminių vaisinių ledų ant pagaliuko receptas tikrai taps mėgstamiausiu jūsų šeimoje! Ne visus ledus sveika valgyti jums ir jūsų vaikams. Laimei, mūsų leduose yra tik vandens ir vaisių, tad jie tikrai sveiki ir veganiški (ir juos labai lengva pasigaminti namuose)!

Ar yra, kam nepatinka ledai? Skanumėlis! O ar žinote, kaip apskritai atsirado ledai ant pagaliuko?

Vieną šaltą naktį limonado gamintojas Frank Epperson atsitiktinai paliko stiklinę limonado su šaukštu lauke. Kitą rytą jis rado staigmeną - pačius pirmuosius ledus ant pagaliuko!

Ingredientai

  • Braškės
  • Mėlynės
  • Kiviai
  • Vanduo
  • Ledų formelės

Kaip gaminti

Šio gaivaus vasarinio skanėsto gaminimui pirmiausia nuplaukite mėlynes ir braškes. Tada pašalinkite braškių lapelius ir plonai braškes supjaustykite. Galiausiai nulupkite kivius ir taip pat juos plonai supjaustykite.

Prieš naudojant ledų formeles pirmąjį kartą, švariai jas išplaukite. Po to užpildykite formeles vaisiais taip, kaip norisi. Ploni braškių ir kivių griežinėliai turėtų priglusti prie formelių sienų, kad būtų matomi iš išorės.

Dabar pripilkite į kiekvieną formelę vandens iki pat krašto. Tada formeles, jei jos turi dangtelius, uždarykite. Jeigu jūsų formelės neturi dangtelių, pagaliukus įdėkite po vienos valandos šaldymo.

Metas sudėti pripildytas formeles į šaldiklį. Šaldymas gali užtrukti keletą valandų, tad geriausiai ledus tiesiog palikti šalti per naktį, kad nereikėtų laukti.

Veganiškų ledų receptas

Kai sušals, išimkite vaisinius ledus iš šaldiklio ir mėgaukitės jais su visa šeima!

Patarimas: Jeigu norite paįvairinti ledų spalvą, galite nusplavinti vandenį maistiniais dažais ar mėgstamiausiu vaikų sirupu.

sveiki ledai


Ar jums patiko šis paprastas receptas? Tada peržiūrėkite dar daugiau receptų vaikams mūsų bendruomenės puslapyje! Pasidalinkite savo ledų nuotrauka su mumis Instagram arba Facebook nepamiršdami pažymėti @babysits!

Prisijunkite prie vaikų priežiūros bendruomenės!

Prisijunkite nemokamai