Gyvūnai iš kartono: Pasidaryk Pats

Gyvūnai iš kartono: Pasidaryk Pats

Babysits
2 min. skaitymo

Visi namuose turime nuo tuščių dėžių ar kito įpakavimo užsilikusio kartono. Vietoj to, kad atiduotumėte perdirbimui, kodėl nepanaudojus to kartono smagiam užsiėmimui? Šiek tiek kartono, šiek tiek dažų ir galite leistis į kūrybinę kelionę su vaikais!

Labai svarbu nuo mažens mokyti vaikus apie mūsų ekosistemą ir jos pusiausvyrą. Šiam pokalbiui pradėti, sukūrėme smagų „pasidaryk pats“ užsiėmimą, kurio dėka pasigaminsite kartoninių gyvūnėlių. Taip puikiai suderinsite ir linksmą pramogą, ir naudingą pamoką vaikams apie laukinius gyvūnus.

Rankdarbis vaikams iš kartono

Kad pradėtumėte, jums tereikės žirklių, pieštuko ir šiek tiek kartono. Jeigu jau žinote, kokį gyvūną norėtume pagaminti, nusipieškite jį ant kartono. Tikslus gyvūno atkartojimas nebūtinas, paskui galėsite išryškinti visas reikalingas detales naudodami dažus.

Rankdarbis vaikams

Mes taip pat pagaminome gyvūnų formas, kurios tikrai nėra visiškos kopijos, bet tiesiog leidžia atpažinti kiekvieną iš gyvūnų. Tada pagaminome „U” formos kojas, kurias įdėjome į įkirptą tarpelį kiekvienoje iš gyvūnų formų.

Kartono iškarpa

Metas spalvinimui! Naudojome tokių spalvų akrilinius dažus, kurie atitinka gyvūnų natūralią išvaizdą. Tačiau jeigu norite paįvairinimo, galite gaminti ir purpurinės spalvos dramblį ar mėlyną žirafą. Nudžiūvus pagrindiniams sluoksniams, galite paimti ploną dažų teptuką ir nupiešti kitas reikalingas detales, tokias, kaip žirafos kailio dėmės.

nuspalvintos iškarpos

Kai baigėte spalvinti kartoninius gyvūnėlius ir dažai nudžiūva, galite sudėti reikalingas detales galutiniam rezultatui!

Rankdarbis iš kartono

Viskas! Turite būrelį laukinių gyvūnų. Jie puikiai atrodys and lentynos šalia vaikiškų knygelių, ar pakabinti ant virvelės.

Kartoniniai gyvūnai rankdarbis

Ar jums patiko šis užsiėmimas? Turime dar daugiau kitų smagių „pasidaryk pats“ rankdarbių idėjų vaikams!
Nepamirškite pasidalinti savo kūryba su mumis Instagram! Pažymėkite @babysits ir parodykite mums savo kartoninius laukinius gyvūnėlius.

Prisijunkite prie vaikų priežiūros bendruomenės!

Prisijunkite nemokamai