Lenktyniniai automobiliai iš tualetinio popieriaus ritinėlių

Lenktyniniai automobiliai iš tualetinio popieriaus ritinėlių

Babysits
4 min. skaitymo

Vaikai neišmeta tuščių tualetinio popieriaus ritinėlių, o jums paskui reikia tvarkyti? Vietoj išmesdami, geriau panaudokite tuos ritinėlius smagiai „pasidaryk pats“ idėjai įgyvendinti kartu su vaikais. Štai, pavyzdžiui, mes sukūrėme savo „pasidaryk pats“ lenktyninius automobilius tiesiog iš ritinėlių ir trupučio dažų!

Galite peržiūrėti mūsų vaizdo įrašą, kuriame nuosekliai parodome, kaip pasigaminti lenktyninius automobilius iš tualetinio popieriaus ritinėlių. Na, o kiek detalesnę informaciją rasite skaitydami žemiau.

Jums reikės:

  • Tualetinio popieriaus ritinėlių
  • Akrilinių dažų
  • Žirklių
  • Popieriaus
  • Klijų

priemonės rankdarbiams

Kai jau turite viską, ko reikia, po ranka, metas nuspręsti, kokios spalvos ir kiek lenktyninių automobilių norėtumėte. Mes nusprendėme pagaminti 3 lenktyninius automobilius, tačiau jūs galite sukurti, kiek tik norite (žinoma, priklausomai nuo to, kiek tuščių tualetinio popieriaus ritinėlių turite).

rankdarbiai iš tualetinio popieriaus ritinėlių spalvinimas

Mes pasirinkome tris spalvas lenktyniniams automobiliams: mėlyną, žalią ir geltoną. O jūs galbūt norėtumėte sukurti klasikinį raudoną lenktyninį automobilį? Patarimas: vietoj dažų, taip pat galite naudoti spalvotą popierių.

rankdarbiai iš tualetinio popieriaus ritinėlių karpymas

Ši dalis sudėtingiausia! Naudokite mažas žirklutes tualetinio popieriaus ritinėlyje iškirpti stačiakampę formą. Jeigu namuose mažų žirklučių neturite, galite naudoti peilį su laužoma geležte. Svarbu: vaikai šio žingsnio neturėtų atlikti savarankiškai, reikalinga tėvų pagalba.

tualetinio popieriaus ritinėlių rankdarbiai lenktyniniai automobiliai

Metas dekoruoti jūsų lenktyninius automobilius! Mes pasirinkome žaibą žaliajam automobiliui, ir keletą paprastų spalvotų juostų kitiems automobiliams.

tualetinio popieriaus ritinėlių rankdarbiai spalvinimas

Prieš uždedant lenktyninių automobilių numerius, nupiešėme po spalvotą apskritimą ant kiekvieno automobilio. Patarimas: jeigu vaikai labai nekantrauja, kol dažai išdžius, visada galite pagreitinti šį procesą naudodami plaukų džiovintuvą.

lenktyninių automobilių ratų gaminimas pasidaryk pats

Metas įtaisyti ratus! Mes nupiešėme juodus apskritimus ant akrilinio popieriaus (bet tinka bet koks storesnis popierius), o tada nupiešėme kiek mažesnius apskritimus ant balto popieriaus. Jeigu turite juodo popieriaus, sutaupysite šiek tiek laiko. Kadangi gaminome tris automobilius ir 4 ratus kiekvienam, iš viso pagaminome 12 ratų.

lentyninių automobilių rankdarbis pasidaryk pats

Paruošus ratus, metas juos iškirpti. Tada užklijuokite baltus skritulius (ratlankius) ant kiek didesnių juodų skritulių (padangos). Šiam žingsniui, mes naudojome universalius greitai džiūstančius klijus, tačiau tiks bet kokie paprasti klijai.

Lenktyninis automobilis pasidaryk pats tualetinio popieriaus rankdarbis

Tada pridėkite ratus prie automobilių. Mes ir vėl naudojome universalius, greitai džiūstančius klijus. Patarimas: jeigu namuose turite mažų popieriaus smeigtukų, galite juos naudoti ratų pritvirtinimui. Tokiu būdu jūsų automobilių ratai galės suktis!

Lenktyniniai automobiliai iš tualetinio popieriaus ritinėlių

Ir štai kaip jūsų lenktyniniai automobiliai iš tualetinio popieriaus galėtų atrodyti! Mes taip pat pridėjome automobiliams vairus, iškirpdami mažus skritulius iš akrilinio popieriaus ir nupiešdami papildomas detales juodais dažais.

Ar jums patiko ši „pasidaryk pats“ idėja? Norėtume pamatyti jūsų pagamintus lenktyninius automobilius! Pažymėkite mus @babysits Instagram arba pasidalinkite savo kūryba su mumis Facebook.

Na, o jeigu domina, turime dar daugiau kitų „pasidaryk pats“ idėjų.

Prisijunkite prie vaikų priežiūros bendruomenės!

Prisijunkite nemokamai