Rankdarbiai iš medžių lapų - smagus užsiėmimas vaikams

Rankdarbiai iš medžių lapų - smagus užsiėmimas vaikams

Babysits
3 min. skaitymo

Svarbu dar nuo mažens skatinti vaikų kūrybiškumą per meną ir rankdarbius. Tad griebkite reikalingas priemones ir pasiruoškite, nes mes jums turime labai smagią, gamtišką „pasidaryk pats” idėją!

Kuriame „šukuoseną” iš lapų ir gėlių | Žingsnis po žingsnio

Visada norėjote kitokios šukuosenos? Šiandien galite lengvai pasikeisti, susikurdami gražią šukuoseną iš lapų ir gėlių. Labai jauku ir smagu pasinerti į menus ir rankdarbius, įgyvendinti „pasidaryk pats” idėjas, ypač kai už lango lyja.

Ko reikės:

  • Balto ar spalvoto popieriaus
  • Pieštukų, kreidelių ar žymeklių
  • Žirklių
  • Lapų ir gėlių
  • Klijų

1. Nupieškite save ir / ar savo draugus

Kam pirmiausia reikėtų naujos šukuosenos? Draugams ar sau? Nesvarbu kuriam, pirmajame žingsnyje reikia nupiešti veidą ant popieriaus lapo. Pirma nupiešiame didelį apskritimą, o tada - veido bruožus. Reikėtų atkreipti dėmesį į akių spalvą, strazdanėles ir, žinoma, nepamiršti šypsenos! Nupiešus veidą, iškirpkite jį žirklėmis.

Patarimas: Galite naudoti puodą veido kontūrams nubrėžti. Bus daug lengviau nupiešti tobulai apvalų veidą.

Svarbu: Tėvai ar auklės turėtų pagelbėti su kirpimu. Mažesni vaikai neturėtų naudoti žirklių be priežiūros.

vaikai piešia veidą

2. Sukurkite pašėlusią šukuoseną!

Pagaliau metas plaukams! Ilgi plaukai, trumpi plaukai, susivėlę plaukai, kurkite pašėlusias, tobulas, kokias tik norit šukuosenas. Paimkite lapus ir gėles ir sukurkite nupieštiems veidams puikias šukuosenas.

lapų menas

Padėkite iškirptą veidą ant naujo popieriaus lapo. Tai gali būti ir baltas, ir kitokios spalvos popierius geresniam kontrastui. Dėliokite lapus ir gėles aplink veidą tol, kol būsite patenkinti sukurta šukuosena!

pasidaryk pats idėja iš lapų vaikams

3. Laikas aksesuarams

Kokia šukuosena be įdomių aksesuarų? Visada dėvite plaukų juostą, kepurę ar mielus auskarus? Nepamirškite jų pridėti! Taip jūsų kūrinys bus ypač taiklus.

lapų menas vaikams

Viską sudėjote? Laikas priklijuoti veidą, lapus ir gėles prie naujojo popieriaus lapo. Valio! Nauja šukuosena sukurta. Galite sukurti tiek, kiek širdis geidžia! Įkvėpimui, mes jums paruošėme tris.

pasidaryk pats_lapų_menas


Jums patiko šis „pasidaryk pats” užsiėmimas? Turime dar daugiau smagių „pasidaryk pats” idėjų vaikams! Norite pasidalinti tuo, ką sukūrėte su mumis? Labai norėtume pamatyti! Pažymėkite @babysits pasidalindami Instagram ar Facebook.

Prisijunkite prie vaikų priežiūros bendruomenės!

Prisijunkite nemokamai