Spalvinimas su Barry

Spalvinimas su Barry

Babysits
2 min. skaitymo

Sugalvojome, kad būtų puiki idėja sukurti ir pasiūlyti jūsų šeimai spalvinimo paveikslėlių internetu. Kol tėvai tvarko namus, vaikai bėgioja aplinkui. Tad ko tikrai reikėtų, tai įdomaus būdo atsitraukti vaikų dėmesį kelioms valandoms, kol tėvai baigs namų ruošos darbus. Galvodami apie tai, sukūrėme keletą mūsų talismano Barry piešinukų, galite atsispausdinti ir spalvinti!

Spalvinimas sumažina stresą

Remiantis tyrimais, įrodyta, kad piešimas ir spalvinimas yra nerimą malšinantys pomėgiai. Britų mokslininkai nustatė, kad spalvinimas turi raminantį poveikį suaugusiems. Pasak kitų mokslininkų, spalvinimas padeda vaikams atsipalaiduoti ir išreikšti savo emocijas.

Spalvinimas skatina kūrybiškumą

Unikalumą reikia švęsti! Tad raginame jus išreikšti save ir savo unikalią kūrybinę energiją spalvinant mūsų paveikslėlius. Galite atsisiųsti pdf failą su visais paveikslėliais žemiau.

Nesvarbu, ar esate vienas iš tėvų, vaikas ar auklė, šie piešinukai paskatins jūsų kūrybiškumą bei sužadins fantaziją. Juk kūrybiškumas yra patraukli savybė tiek asmeniniame, tiek profesionaliame gyvenime. Spalvindami, vaikai susikuria savo pasaulį, atvaizduodami jį popieriuje. Spalvinimas taip pat gali padėti stiprinti vaikų gebėjimą save išreikšti bei padidinti pasitikėjimą savimi.

spalvinkite kartu su Barry

Spalvinimas įmanomas ir nuotoliniu būdu

Ar jau matėtė naują mūsų platformos funkciją? Jeigu esate auklė, dabar galite prižiūrėti vaikus neišeinant iš savo namų vaizdo skambučių pagalba. Tad, pavyzdžiui, galite kartu su vaikais spalvinti piešinius ir pasidalinti vienas kito progresu. Puiki idėja užimti vaikus nuotolinės priežiūros metu!


Nepamirškite pasidalinti savo kūryba su mumis Facebook ar Instagram!

Mes vertiname, kai vaikai, tėvai ar auklės dalijasi savo kūrybiškumu ir unikalumu su mūsų bendruomene. Jeigu jūsų piešinys bus ypač gražus, gal netgi apdovanosime dienos menininko titulu! Taigi griebkite pieštukus ir pradėkite spalvinti.

Prisijunkite prie vaikų priežiūros bendruomenės!

Prisijunkite nemokamai