Testas Babysits auklėms

Testas Babysits auklėms

Babysits
6 min. skaitymo

Ar apibūdintumėte save kaip patyrusią ar pradedančiąją auklę? Jeigu norite sėkmingai rasti auklės darbą naudodamiesi Babysits platforma, būtinai atlikite mūsų antrąjį vaikų priežiūros testą, kad įrodytumėte, jog tikrai sugebate puikiai pasirūpinti vaikais!

Turbūt jau atlikote mūsų pirmąjį testą, kuris tikrino pagrindinius geros auklės įgūdžius. Jeigu ne, tai prieš skaitydami toliau, atlikite šį pirmąjį testą dabar ir susikurkite profilį, jeigu dar nesusikūrėte.

Babysits yra vaikų priežiūros platforma, visame pasaulyje padedanti susisiekti auklėms ir tėvams. Rasti auklės darbą čia taip pat lengva, kaip susikurti profilį ar susisiekti su tėvais, kurie gyvena jūsų apylinkėje. Tačiau yra keletas svarbių dalykų, į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį, jeigu norite būti pastebėti tėvų.

Babysitting quiz: how to be a good babysitter on Babysits

Mūsų testo pagalba suprasite, ar einate tinkamu keliu. Testą sudaro 11 klausimų, kai kurie iš jų taip pat yra susiję su nuotoline vaikų priežiūra.

Tik vienas atsakymas yra teisingas, tad atidžiai pagalvokite prieš atsakant. Nepamirškite rašiklio ar pieštuko ir popieriaus, kad galėtumėte užrašyti teisingų atsakymų skaičių. Pasiruošę? Pradedame!

1. Klausimas. Jūsų vardas Lilija ir jūs esate studentė universitete. Jau turite auklės darbo patirties, nes prieš dvejus metus prižiūrėjote du mažus savo pusbrolius. Kuris aprašymas jūsų manymu tinka labiausiai?

A) „Sveiki, mano vardas Lilija! Šiuo metu studijuoju ir kadangi turiu daug laisvo laiko, norėčiau susirasti auklės darbą. Turiu patirties!”

B) „Sveiki, mano vardas Lilija! Šiuo metu studijuoju universitete, antrame kurse ir, turėdama daugiau laisvo laiko, norėčiau dirbti su vaikais. Prieš pradėdama studijas, prižiūrėdavau savo mažus pusbroliukus, labai norėčiau ir vėl prižiūrėti vaikus!”

C) „Sveiki! Man labai reikia darbo, ir aš labai mėgstu žaisti su vaikais. Taip pat galiu atlikti namų ruošos darbus.”

Atsakymas B)

2. Klausimas. Jau galvojate susisiekti su keletu šeimų, kurios gyvena netoliese. Kokią profilio nuotrauką pasirinktumėte? (Atminkite: profilio nuotrauka yra pirmasis įspūdis tėvams apie jus)

A) Uždėtumėte kokius nors Instagram filtrus (galbūt patiks vaikams!).

B) Nuotraukoje jūs su vaiku, nes tai atspindi, kokia gera esate auklė.

C) Nuotraukoje tik jūs ir jūsų šypsena neutraliame fone.

Atsakymas C)

3. Klausimas. Labai norite sudaryti gerą pirmąjį įspūdį, todėl nusprendžiate sukurti vaizdo įrašą. Ką jame pasakytumėte?

A) Nurodytumėte savo vardą, amžių ir kada galite dirbti.

B) Pradėtumėte dainuoti „Mamma mia” (kam nepatinka Abba?).

C) Išnaudosite visas 40 sekundžių, kad save pristatytumėte ir apibūdintumėte savo geriausias savybes.

Atsakymas C)

Testas auklėms: kaip būti gera aukle Babysits


4. Klausimas. Siekiate gerų rezultatų, tad norite padidinti savo profilio matomumą bei pagerinti paieškos reitingą. Ką darote?

A) Prisijungiate kiekvieną dieną.

B) Uždirbate visus ženklelius ir paprašote rekomendacijų.

C) Pažymite savo profilyje, kad galite dirbti bet kada.

Atsakymas B)

5. Klausimas. Vaikų priežiūra nėra vien rūpinimasis vaikais, ji taip pat reikalauja ir kitokių įgūdžių, tokių kaip rankdarbiai. Kaip tai nurodytumėte?

A) Savo aprašyme apibūdintumėte, kokia skirtinga veikla galėtumėte užsiimti su vaikais bei pasirinktumėte jūsų įgūdžius atitinkančius filtrus.

B) Savo aprašyme nurodytumėte, kokia veikla nenorėtumėte užsiimti, kad iš anksto įspėtumėte šeimą.

C) Pasirinktumėte visus įmanomus įgūdžius, nes puikiai viską sugebate.

Atsakymas A)

6. Klausimas. Jau esate pasiruošę susisiekti su šeimomis, kurios gyvena jūsų vietovėje. Kaip turėtumėte tai daryti?

A) Trumpai prisistatyti ir stengtis, atsižvelgiant į kiekvienos šeimos poreikius, atitinkamai pakeisti siunčiamą žinutę.

B) Parsisiųsti programėlę, nes tik ten šeimos gali matyti jūsų žinutes.

C) Nukopijuoti savo profilio aprašymą į kiekvieną žinutę.

Atsakymas A)

7. Klausimas. Jūsų žinutė tėvams atnešė rezultatų! Puiki pradžia, tačiau šeima dar norėtų su jumis susitikti prieš pradedant vaikų priežiūrą. Kaip elgsitės?

A) Pasiūlysite susitikti jūsų namuose, nes ten jaučiatės geriausiai/

B) Parinksite datą ir vietą, atsižvelgiant į abiejų pusių poreikius. Galbūt taip pat naudositės susitikimų planuotoju.

C) Pasiūlysite susitikti šeimos namuose.

Atsakymas B)

Testas auklėms: kaip būti gera aukle Babysits


8. Klausimas. Ne visi vartotojai ieško to, ko sakosi iešką savo aprašyme. Deja, kai kurie žmonės yra sukčiai. Ką darytumėte, jeigu pamatytumėte ką nors įtartino?

A) Išsiųstumėte pranešimą Babysits, apibūdindami priežastį, kodėl profilis atrodo įtartinas.

B) Parašytumėte žinutę visiems savo draugams, kurie naudojasi Babysits, pranešdami jiems apie įtartiną vartotoją.

C) Tiesiog neatsakytumėte į sukčiaus žinutes.

Atsakymas A)

9. Klausimas. Tėvai jus pasirinko, bet nori pirmiausia pradėti nuotoliniu būdu. Kaip pasiruoštumėte?

A) Paprašote tėvų susiskambinti iš anksto, kad susipažintumėte bei užsirašote keletą idėjų užsiėmimams nuotoliniu būdu.

B) Vienintelis svarbus dalykas yra patikrinti, ar veikia kamera.

C) Nurodote, kad jums labiau priimtina susitikti gyvai, nes bijote, kad vaikas nuotolinės priežiūros būdu jūsų neklausys.

Atsakymas A)

10. Klausimas. Įsivaizduokite, kad prižiūrite vaiką nuotoliniu būdu. Gerai grojate pianinu, tad tėvai jūsų paprašo pamokyti jų vaiką groti. Kaip tai darytumėte?

A) Nusiųstumėte vaizdo įrašą su keletu pamokų ir paaiškintumėte, kaip viskas veikia.

B) Stengiatės sudominti vaiką, kad lauktų naujų pamokų ir pradedate mokyti pianino grojimo pagrindų, atsukdami kamerą į save.

C) Stengiatės sudominti vaiką, kad lauktų naujų pamokų ir pradedate mokyti pianino grojimo pagrindų, atsukdami kamerą taip, kad matytųsi pianino klaviatūra.

Atsakymas C)

11. Klausimas. Vaikų priežiūra su nauja šeima sekėsi puikiai. Tačiau tėvams šiuo metu jūsų paslaugų nebereikia ir jūs pradedate ieškote naujo auklės darbo. Ką darysite?

A) Paprašote tėvų parašyti atsiliepimą platformoje ir tikitės, kad kiti tėvai jus pastebės..

B) Paprašote tėvų ir parašyti atsiliepimą, ir duoti rekomendaciją. Taip pat papildote savo Babysits profilį nauja darbo patirties informacija ir aktyviau dalyvaujate platformos bendruomenėje.

C) Susisiekiate su kitomis šeimomis, paminėdami, kad jau turite patirties, kurią įgijote per Babysits.

Atsakymas B)

Testas auklėms: kaip būti gera aukle Babysits


Sveikiname, testas baigtas! Peržiūrėkite rezultatus:

Testas auklėms: kaip būti gera aukle Babysits

  • NAUJOKĖ: turbūt tik neseniai susikūrėte Babysits profilį ir dar nežinote, kaip viskas vyksta. Nesijaudinkite, mielai jums padėsime! Peržiūrėkite, kaip sukurti puikų Babysits profilį nes jūsų profilis yra tarytum vizitinė kortelė ir pirmoji galimybė būti pastebėtiems tėvų.

  • PAŽENGUSI: labai neblogai, tačiau yra vietos tobulėjimui. Jūsų profilis yra puikus ir jau turėjote galimybę pradėti pokalbį su tėvais jūsų vietovėje. Tačiau gal vaikų priežiūra sekėsi ne taip, kaip tikėjotės? O gal jautėtės nejaukiai nuotolinės vaikų priežiūros metu? Peržiūrėkite mūsų patarimus auklėms ir tikrai patobulėsite.

  • MEISTRĖ: dirbate profesionaliai ir mums nebėra ko jus išmokyti! Parašykite mums atsiliepimą, taip žinosime, kaip dar labiau patobulinti jūsų patirtį platformoje!


Vadovaujantis mūsų patarimais, jūsų šansai susirasti auklės darbą yra tikrai didesni.
Taigi kaip tapti tikrai gera aukle? Dar daugiau patarimų šia tema galite rasti skaitydami straipsnius mūsų bendruomenės puslapyje, pavyzdžiui, platformos patarimų skiltyje.

Prisijunkite prie vaikų priežiūros bendruomenės!

Prisijunkite nemokamai